• Izdelava spletnih strani

  Izdelava spletnih strani

  Podjetje GeminiStil vam ponuja izdelavo in oblikovanje spletnih strani. Spletne strani in elektronske komunikacije lahko predstavljajo pomembno konkurenčno prednost za podjetje.

 • Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla!, zaradi česar je razvoj spletnih strani bistveno cenejši in hitrejši.

 • Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani za spletne iskalnike. Cilj optimizacije spletne strani je doseči čim višjo pozicijo na iskalnikih (Najdi.si, Google).

 • Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje ali nadgradnja spletne strani. Vzdrževanje spletne strani pomeni, da vse spremembe in novosti takoj objavite na spletni strani in ažurirate obstoječe podatke.

DomovGoogle AdWords oglaševanje

Google AdWords oglaševanje

Share

Kdor išče ta najde ... na Googlu.

Stric Google nam lahko pomaga pri vseh vprašanjih, ki jih imamo v naših življenjih, hkrati pa lahko tudi poskrbi da vaše podjetje prekipeva od poslovnih uspehov, saj vas veliko ljudi najde prav preko Googla.

Na tem mestu, bomo več besed posvetili Google oglaševanju (Adwords oglaševanje).

S pomočjo Google oglaševanja pozicionirate vaš oglas pred vašo konkurenco in to dobesedno "čez noč". Ko se naši naročniki zavedo, da lahko na stran prejmejo obiskovalca za cca 0,30 EUR, ter mu prodajo storitev, ki je vredna veliko več se kalkulacija hitro izplača.


Ponudba spletnega oglaševanja na iskalniku Google

Iskalnik Google vsak dan uporablja sto tisoče slovenskih uporabnikov, ter skupno več kot 1.3 mio slovenskih uporabnikov mesečno. Oglaševanje na Googlu je tudi izvrsten način za doseganje ciljnih skupin v tujini.  V tem trenutku vaše produkte, storitve, podjetje in informacije o vas išče več tisoč uporabnikov spleta. S spletnim oglaševanjem bomo  znotraj vaših proračunskih zmožnosti poskrbeli, da bo vašo spletno stran obiskalo čim več od teh potencialnih kupcev.


Kako deluje?

Tisoče uporabnikov vsak dan izrazi namero za nakup z iskanjem po vaših produktih in storitvah. Z oglaševanjem povečate število tistih, ki se ob iskanju povežejo z  vašim podjetjem.


google-adwords-oglasevanje-rezultati


Kje bodo moji oglasi?

Vaši oglasi se prikažejo ob iskanju na zakupljene ključne besede. Prikazujejo se izmenično na vrhnjih treh pozicijah ali na desni strani rezultatov  iskanj.


google-adwords-oglasevanje-postavitev


 

Google AdWords kampanje

google-adwords-oglasevanje-logoGoogle ponuja eno največjih oglaševalskih mrež na svetu. Sponzorirane povezave se pojavijo kot majhni besedilni oglasi zgoraj in ob strani vaše iskalne poizvedbe v Googlu. Google mreža vključuje več iskalnih in vsebinskih spletnih strani, vključno z blogi spletnimi stranmi, spletnimi portali in spletnimi trgovinami. Google omrežje je največje svetovno oglaševalsko omrežje, z več kot 85% svetovnim tržnim deležem. Google AdWords kampanje so pravo orodje za doseganje vaše ciljne skupine in uspešno marketinško orodje.


Googlovo iskalno omrežje

Googlovo iskalno omrežje vključuje tudi rezultate z Google Maps, Google Product Search, Google Groups, Gmail, Amazon.com in nekatere velikane spletnega prostora kot so:

  • Lycos
  • NYTimes
  • InfoSpace
  • Reed Business
  • Business.com
  • FoodNetwork
  • Home & Garden Television
  • HowStuffWorks
  • About.com...


Uporabnost AdWords kampanje

Uporabnost Google AdWords kampanje je v tem, da lahko vključuje vaše oglaševanje na več oglaševalskih portalih. Vaša Google AdWords kampanja lahko cilja na posamezno spletno mesto ali lahko oglase razporedite po celotni mreži Googla. Prednost Google AdWords kampanje je zagotavljanje prikazovanja vaših oglasov na najustreznejših lokacijah na spletu, tako da vas lahko stranke lažje najdejo. 

Google AdWords oglaševanje na ključne besede

Z oglasi na Googlu lahko instantno povečate obisk na vaših straneh in s tem prodajo. Zaradi prilagodljivosti in vnaprej določenega zneska oglaševanja so še posebej primerni za manjša in srednjevelika podjetja.


Kakšne so prednosti?

Vaši oglasi se na Googlu pokažejo samo, ko ljudje iščejo po ključnih besedah, ki ste jih določili. Tak način oglaševanja je zato bolj učinkovit od splošnih oglasov. Če ste npr. določili, da so vaše ključne besede "tapete", "stenske tapete" in "fototapete", se vaš oglas prikaže le ob teh besedah. Na ta način resnično oglašujete samo vašim dejanskim potencialnim strankam.


Kakšna je razlika med optimizacijo in oglaševanjem na Googlu?

Z optimizacijo spletnih strani se doseže, da Google sam prepozna spletno stran kot pomembno za izbrane ključne besede in jo zato uvrsti višje med rezultate. Ta postopek v povprečju traja dalj časa in rezultati pogosto niso vidni takoj, težje pa je tudi vnaprej zagotoviti uspeh. Z oglaševanjem na Googlu pa se oglasi pričnejo prikazovati v roku 24 ur od naročila pri nas. V določenih primerih je cenejša optimizacija, v določenih pa oglaševanje na Googlu.

 

Kako začeti?

Z obrazcem nam sporočite izbrani paket oglaševanja.

In v kolikor že veste, ob katerih ključnih besedah bi želeli, da se vaš oglas pojavi, jih lahko navedete bodisi v obrazcu, bodisi nam jih pošljete na info@geministil.si

 

Uporaba piškotkov na www.geministil.si

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani.

Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli.

Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

Ali sprejmete uporabo piškotkov?

EU Cookie Directive Module Information