• Izdelava spletnih strani

  Izdelava spletnih strani

  Podjetje GeminiStil vam ponuja izdelavo in oblikovanje spletnih strani. Spletne strani in elektronske komunikacije lahko predstavljajo pomembno konkurenčno prednost za podjetje.

 • Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla!, zaradi česar je razvoj spletnih strani bistveno cenejši in hitrejši.

 • Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani za spletne iskalnike. Cilj optimizacije spletne strani je doseči čim višjo pozicijo na iskalnikih (Najdi.si, Google).

 • Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje ali nadgradnja spletne strani. Vzdrževanje spletne strani pomeni, da vse spremembe in novosti takoj objavite na spletni strani in ažurirate obstoječe podatke.

DomovIzdelava Facebook strani

Izdelava Facebook strani

Share

Zakaj na Facebook?

Facebook, kot najbolj priljubljeno socialno omrežje, uporablja že preko 800 milijon uporabnikov po celem svetu, od tega jih je več kot 600 tisoč v Sloveniji. Tukaj lahko promovirate vas, vaše podjetje, vaše storitve in dejavnosti. Zaradi tega razloga je to odlično mesto vzpostavljanja stikov in komuniciranja s potencialnimi strankami. Torej, zakaj ne bi imeli Facebook strani, če:   

  • Facebook obsega 800 milijonov aktivnih uporabnikov
  • Facebook obega 660.000 aktivnih uporabnikov v Sloveniji, ker je več kot tretjina prebivalstva
  • Število uporabnikov Facebook-a dnevno raste
  • Več kot 50% aktivnih uporabnikov se na Facebook prijavijo vsak dan
  • Facebook uporabljajo vse starostne skupine ljudi
  • Povprečen uporabnik na Facebook-u preživi 55 minut dnevno
  • Facebook velja za najbolj obiskano spletno stran na svetu
  • Več kot 90.000 podjetij se je Facebook-u že pridružilo
  • Pridobili boste neposreden dostop in komunikacijo s potencialnimi strankami
  • Povečali boste obseg strank ter prodajo vaših izdelkov in storitev

vir: Facebook


Uporaba facebook družabnega omrežja

Facebook statistika!

Po statistiki Facebook v Sloveniji dosega 33.22% uporabnikov v primerjavi z vsemi prebivalci in 51.25% ljudi, ki uporabljajo internet. Število Facebook uporabnikov v Sloveniji dosega 665420 in je v zadnjih šestih mesecih narasla za 20340.

V primerjavi z državami, ki so Sloveniji po številu uporabnikov najbližji ima Slovenija za 0.34% večjo uporabo kot Španija in za 0.41% nižjo, kot Češka republika.


Število Facebook uporabnikov v zadnjih šestih mesecih

izdelava-facebook-strani-stevilo


Facebook uporabniki v Sloveniji po starosti

izdelava-facebook-strani-starost

 

Uporaba piškotkov na www.geministil.si

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani.

Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli.

Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

Ali sprejmete uporabo piškotkov?

EU Cookie Directive Module Information