• Izdelava spletnih strani

  Izdelava spletnih strani

  Podjetje GeminiStil vam ponuja izdelavo in oblikovanje spletnih strani. Spletne strani in elektronske komunikacije lahko predstavljajo pomembno konkurenčno prednost za podjetje.

 • Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla!, zaradi česar je razvoj spletnih strani bistveno cenejši in hitrejši.

 • Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani za spletne iskalnike. Cilj optimizacije spletne strani je doseči čim višjo pozicijo na iskalnikih (Najdi.si, Google).

 • Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje ali nadgradnja spletne strani. Vzdrževanje spletne strani pomeni, da vse spremembe in novosti takoj objavite na spletni strani in ažurirate obstoječe podatke.

Priprava besedil

Share

Priprava besedil za spletno stran

Z našo pomočjo do berljivih in privlačnih besedil!

Poskrbeli bomo, da bodo vaša besedila:

  • slovnično pravilna: poskrbimo za lektoriranje besedil
  • besedila bomo razdelili na krajše odstavke, tako bodo bolj berljiva in obiskovalci bodo lažje našli točno tiste informacije, ki jih zanimajo
  • opremili jih bomo z udarnimi naslovi in podnaslovi, ki bodo vaše obiskovalce zadržali na spletni strani in jih zvabili v branje
  • v besedilih bomo izpostavili koristi in prednosti vaše ponudbe - na tak način bodo besedila privlačnejša, vaša ponudba pa bolj mikavna
  • besedila bomo pripravili tako, da bodo razumljiva tudi navadnemu, povprečnemu obiskovalcu, ki ni strokovnjak na vašem področju
  • besedila morajo vzbuditi željo po nakupu in zahtevati odziv od kupca.
  • ker bo vaša stran uvrščena visoko v iskalnikih, je potrebno pri pripravi besedil upoštevati tudi ta vidik (pravilno razmerje ključnih besed)


priprava-besedil


Kako pripraviti besedila za spletno stran?

Ste vedeli, da je branje na zaslonu vsaj 30% težje, kot tisto preko papirja. Zato dolga besedila razbijemo na krajše odstavke, ločene s podnaslovi. Besedila spletnih strani naj bodo vsaj za polovico krajša od besedil na papirju.

Besedilo, razdeljeno na enote (odstavke) olajša obiskovalcu branje, saj ga podnaslovi vodijo in lahko hitro pride do točno tistih informacij, ki ga zanimajo.

Imamo samo nekaj sekund, da obiskovalca zadržimo na spletni strani!

Ko iščemo določene informacije na internetu, pregledujemo večje število različnih spletnih strani. Naš čas je omejen, hkrati pa želimo pregledati čim več različnih ponudnikov. Spletne strani pregledujemo podobno, kot časopis. Preletimo naslove, podnaslove in uvodni tekst.

Kako pomembni so naslovi in podnaslovi?

Naslovi, podnaslovi in uvodni tekst so trije elementi, ki morajo vašemu obiskovalcu v nekaj sekundah dati odgovor, ali se splača ostati na vaši strani ali pa bo zapustil stran in odšel iskat informacije drugam. Če še prebirate naše besedilo, je velika verjetnost, da smo vas prav z naslovi in podnaslovi zvabili v branje. To bomo storili tudi na vaši spletni strani. Suhoparne in dolgočasne naslove spreminjamo v udarna sporočila, ki vabijo uporabnike v nadaljnje branje.

Ste strokovnjak. Vaše stranke pa niso!

Vi ste strokovnjak na svojem področju. Vendar vaše stranke niso! To je pomemben vidik priprave besedil. V svoji dejavnosti delate leta in leta ter težko vidite svojo ponudbo na način, kot jo vidijo navadne stranke. Stvari, ki se vam kot strokovnjaku zdijo samoumevne, kupcu niso jasne ali pa jih vidi v čisto drugačni luči. Zato je zelo pomembno, da se spustimo na enak nivo razumevanja, kot ga ima naša stranka. Ponudimo mu informacije, ki se nam zdijo še tako logične in preproste.

Pri pisanju besedil uporabljamo besede in izraze, ki so razumljive tudi navadnemu človeku. Obiskovalec vaše spletne strani se mora ob branju besedil počutiti prijetno, domače. Vsebina mora biti razumljiva in jasna ter povprečnemu uporabniku ne sme zbujati nelagodja.

Koristi ali lastnosti - bistvena razlika!

Klasična marketinška napaka spletnih strani. Večina besedil na internetu opisuje samo lastnosti izdelka ali storitve. Ampak vaše potencialne stranke zanima, kakšno korist bodo imeli od vašega produkta. Kateri problem jim boste pomagali odpraviti.

Umetnost pisanja besedil je, da lastnosti spremenimo v koristi. Za tako pisanje je potrebno malo izkušenj in kilometrine, a ne skrbite: to za vas naredimo mi! Tudi v naslove in podnaslove vključimo sporočila, ki vsebujejo koristi za vaše bodoče stranke.

 

Uporaba piškotkov na www.geministil.si

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani.

Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli.

Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

Ali sprejmete uporabo piškotkov?

EU Cookie Directive Module Information