• Izdelava spletnih strani

  Izdelava spletnih strani

  Podjetje GeminiStil vam ponuja izdelavo in oblikovanje spletnih strani. Spletne strani in elektronske komunikacije lahko predstavljajo pomembno konkurenčno prednost za podjetje.

 • Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla!, zaradi česar je razvoj spletnih strani bistveno cenejši in hitrejši.

 • Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani za spletne iskalnike. Cilj optimizacije spletne strani je doseči čim višjo pozicijo na iskalnikih (Najdi.si, Google).

 • Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje ali nadgradnja spletne strani. Vzdrževanje spletne strani pomeni, da vse spremembe in novosti takoj objavite na spletni strani in ažurirate obstoječe podatke.

DomovNačrtovanje spletnih strani

Načrtovanje spletnih strani

Share

Zasnova in načrtovanje spletnih strani

Spletno stran zasnujemo tako, da obiskovalcu v nekaj sekundah na nevsiljiv način pove vse o vas oziroma vaših izdelkih ali storitvah. Dobra spletna stran obiskovalca spremeni v kupca: prepriča ga, da ste vredni zaupanja in da ste boljši od konkurence. Seznanite ga z vašimi sposobnostmi, znanjem, kakovostjo in najboljšimi referencami.

 

Temelj vsakega projekta je začetni plan spletne strani. Najprej pripravimo plan, kjer se opredeli zasnova spletne strani z jasno vizijo za nadaljnji razvoj.

Načrtovanje pred izdelavo spletnih strani je proces, kjer poskušamo združiti zahteve naročnika z funkcionalnostjo za končne uporabnike, katerim je spletna stran namenjena.

Z predhodnim načrtovanjem zagotovimo preglednost in funkcionalnost internetne strani, združeno s pravilno razporeditvijo za učinkovito optimizacijo.


Na kaj smo še posebej pozorni pri zasnovi spletnih strani

Preglednost in navigacija

Zelo pomembna je uporabniška izkušnja, prvi vtis, preglednost in lahka navigacija. Naš cilj je, da si obiskovalec ogleda čim več podstrani, ga obdržati na straneh čim dalj časa, obenem pa ga motivirati za nakup našega izdelka ali najem storitve.
Zato mora imeti spletna stran pregledno zgradbo, lahko navigacijo in seveda kakovostno oblikovano grafično ozadje.

Zanimiva, z informacijami polna vsebina

Besedilo mora biti zanimivo in vsebovati uporabne informacije, sicer obiskovalca ne bomo zadržali prav dolgo. Skušamo združiti pričakovanja naročnika spletne strani in dejansko funkcionalnost.

Vsebino pišemo za uporabnike kot tudi robote iskalnikov

Čeprav je prioriteta, da bo besedilo napisano predvsem za končnega uporabnika, se moramo zavedati da nam še tako uporabno in dobro sestavljeno besedilo ne bo obrodilo želenih rezultatov, ko nas v iskalniku nihče ne najde. Besedilo je potrebno sestavit kot zanimivo in uporabno, obenem pa ga prilagodit za iskalnike, ki so lahko naš dobri prijatelj ali pa sovražnik.

Ključne besede za boljši učinek!

Pred začetkom izvajanja projekta preverimo popularnost ključnih besed za vašo dejavnost. Proučimo, kje lahko prehitite konkurenco in kje ste lahko boljši. Svetujemo pri izbiri ključnih besed, ki so pomembne pri iskalnikih. Tako vas bodo našli tudi naključni obiskovalci, potencialni kupci.

 

Uporaba piškotkov na www.geministil.si

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani.

Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli.

Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

Ali sprejmete uporabo piškotkov?

EU Cookie Directive Module Information