• Izdelava spletnih strani

  Izdelava spletnih strani

  Podjetje GeminiStil vam ponuja izdelavo in oblikovanje spletnih strani. Spletne strani in elektronske komunikacije lahko predstavljajo pomembno konkurenčno prednost za podjetje.

 • Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla!, zaradi česar je razvoj spletnih strani bistveno cenejši in hitrejši.

 • Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani za spletne iskalnike. Cilj optimizacije spletne strani je doseči čim višjo pozicijo na iskalnikih (Najdi.si, Google).

 • Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje ali nadgradnja spletne strani. Vzdrževanje spletne strani pomeni, da vse spremembe in novosti takoj objavite na spletni strani in ažurirate obstoječe podatke.

DomovOblikovanje spletnih strani

Oblikovanje spletnih strani

Share

V poplavi spletnih strani je danes zelo pomembno, da ima vaša spletna stran unikatno podobo in pregledno vsebino. Dejansko je zelo pomembno, da je oblikovana v skladu z željami naročnika in všečna ciljani populaciji obiskovalcev.

Oblikovanje spletne strani ali dizajn spletne strani pomeni preglednost, barvno usklajenost in celovitost - atributi, na podlagi katerih si vaš obiskovalec ustvari prvi vtis.


oblikovanje-spletne-strani-1


Kaj vsebuje oblikovanje spletnih strani?

  • oblikovanje prve (vstopne, indeksne) strani,
  • oblikovanje tipske strani spletnega mesta,
  • oblikovanje osnutkov grafičnih elementov (npr. motivacijskih slik),
  • določitev barvne palete spletnih strani na osnovi CGP in
  • izbor tipografije in stilov besedil na spletnih straneh na osnovi CGP.

Izdelava spletnih strani, ki jih skrbno načrtujemo da so pregledne, da obiskovalec lahkotno brska, ga obdržimo na straneh dalj časa, ter ga prepričamo v kakovost storitev in izdelkov.

Večina nas za informacijami brska prav na medmrežju. Internet pa kot medij sodobnega časa promovira, ter ponuja možnost trženja 24 ur na dan, z razmeroma majhnim stroškom za lastnika spletne strani.


Oblikovanje spletnih strani z sodobnim dizajnom.

Združimo želje naročnika z funkcionalnostjo spletne strani.

Realiziramo vam lepe pregledne spletne strani, ki so obiskovalcu prijazne, obenem pa učinkovite. Z sodobnim izgledom in zanimivo sestavljeno vsebino, pa pridobimo še tako zahtevne obiskovalce.

Vsak projekt vodi v nov izziv, katerega cilj je uresničiti želje naročnika.

Spletna stran mora z oblikovalskega stališča obiskovalcu ponuditi sistem poti, ki je sestavljen iz poglobljenih in detajlnih informacij, ter preproste navigacije. 

Cilj oblikovanja spletne strani je preprost: Obiskovalcu moramo ponuditi prijazno in všečno spletno stran, kjer je navigacija preprosta in navodila za uporabo jasno začrtana.

Lahko bi rekli, da je oblikovanje spletne strani ključnega pomena, saj bo oblikovanje spletne strani določilo ali bo nekdo kupil vašo storitev ali ne.


Kaj potrebujem za oblikovanje spletne strani?

  • logotip podjetja
  • fotografije in/ali idejo za naslovnico
  • osnovno idejo o strukturi spletne strani


Kje lahko najdete brezplačne slike za web design?

Grafični oblikovalci se večkrat srečujemo s slikami, ki jih moramo implementirati v naš design. Seveda je pri tem potrebno paziti na avtorske pravice, saj lahko s 'krajo' slike kaj hitro zabredemo v težave.


oblikovanje-spletne-strani-2


Tudi pri plačljivih slikah je potrebno natančno prebrati navodila, za kaj se lahko slika uporablja in za katere namene se nikakor ne sme uporabljati. Ponujamo vam nekaj spletnih strani, kjer so na voljo tudi brezplačne fotografije za uporabo (pred tem preberite licenco).

Preprosto kliknite na povezavo in prišli boste na stran, kjer je ogromno izbire.


Veliko uspeha pri iskanju primerne fotografije!

 

Uporaba piškotkov na www.geministil.si

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani.

Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli.

Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

Ali sprejmete uporabo piškotkov?

EU Cookie Directive Module Information