• Izdelava spletnih strani

  Izdelava spletnih strani

  Podjetje GeminiStil vam ponuja izdelavo in oblikovanje spletnih strani. Spletne strani in elektronske komunikacije lahko predstavljajo pomembno konkurenčno prednost za podjetje.

 • Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla!, zaradi česar je razvoj spletnih strani bistveno cenejši in hitrejši.

 • Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani za spletne iskalnike. Cilj optimizacije spletne strani je doseči čim višjo pozicijo na iskalnikih (Najdi.si, Google).

 • Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje ali nadgradnja spletne strani. Vzdrževanje spletne strani pomeni, da vse spremembe in novosti takoj objavite na spletni strani in ažurirate obstoječe podatke.

DomovOptimizacija spletnih strani

Analiza obiska vaše spletne strani

Share

Analiza obiska vaše spletne strani vam omogoča časovni pregled nad obiskom spletne strani. Pomaga vam ugotoviti uspešnost promocijskih akcij ter vam poda dodatne informacije o vaših obiskovalcih.

Za analizo obiska vam omogočamo vgradnjo Google Analytics sistema. Gre za brezplačen sistem, za aktivacijo potrebujete le Google račun. Če ga še nimate, vam ga seveda ustvarimo. Google Analytics je spletno orodja, ki vam omogoča vpogled v obisk vaše spletne strani, izpis poročil ... orodje odlikujeta prijazen in enostaven uporabniški vmesnik ter pregledna predstavitev analize obiska.


optimizacija-spletnih-strani-analytics


Nadzira število obiskovalcev po dnevih, lokaciji ter celo brskalnik in operacijski sistem uporabnika ... Prav tako vam analizira prek katerih iskalnih fraz ter prek katerih spletnih strani so obiskovalci našli vašo spletno stran. Omogoča vpogled v poljubno časovno obdobje z dnevno analizo obiska.

Več si lahko preberete tukaj >>

 

Uporaba piškotkov na www.geministil.si

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani.

Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli.

Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

Ali sprejmete uporabo piškotkov?

EU Cookie Directive Module Information