• Izdelava spletnih strani

  Izdelava spletnih strani

  Podjetje GeminiStil vam ponuja izdelavo in oblikovanje spletnih strani. Spletne strani in elektronske komunikacije lahko predstavljajo pomembno konkurenčno prednost za podjetje.

 • Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla!, zaradi česar je razvoj spletnih strani bistveno cenejši in hitrejši.

 • Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani za spletne iskalnike. Cilj optimizacije spletne strani je doseči čim višjo pozicijo na iskalnikih (Najdi.si, Google).

 • Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje ali nadgradnja spletne strani. Vzdrževanje spletne strani pomeni, da vse spremembe in novosti takoj objavite na spletni strani in ažurirate obstoječe podatke.

DomovPonudba in cenik vzdrževanje spletnih strani

Ponudba in cenik vzdrževanje spletnih strani

Share

Cenik vzdrževanja in posodabljanja spletnih strani

Vzdrževanje in posodabljanje spletne strani lahko prepustite nam ter tako prihranite denar in čas. Vzdrževalna pogodba je zlasti primerna, če menite, da boste imeli popravke na straneh večkrat letno in si želite kvalitetnega in hitrega vzdrževanja.

Cene paketov so odvisne predvsem od količine vsebine. Za lažjo predstavo smo vam pripravili predstavitev paketov z okvirnimi cenami - vse cene so brez DDV.

Izberite paket vzdrževanja, ki vam ustreza:

 

Naziv paketa Paket GeminiVzd-1 Paket GeminiVzd-2 Paket GeminiVzd-3
Podpora po e-mailu ponudba-cenik-apply ponudba-cenik-apply ponudba-cenik-apply
Podpora po telefonu ponudba-cenik-apply ponudba-cenik-apply ponudba-cenik-apply
Št. ur mesečno za urejanje strani 2h/mesec 6h/mesec 12h/mesec
Cena: 50 € 150 € 250 €

 

Cenik urne postavke za enkratni poseg izven vzdrževalne pogodbe:

  • dodajanje novih vsebin: 20 €/h
  • obdelava slik in grafično oblikovanje; dodajanje in konfiguracija modulov: 25 €/h
  • programiranje: 35 €/h

Lahko se odločite za enkraten poseg ali pa z nami sklenete vzdrževalno pogodbo. Ob enkratnem posegu se plačilo obračuna glede na urno postavko. V primeru vzdrževalne pogodbe pa si lahko izberete enega izmed zgoraj naštetih vzdrževalnih paketov ali pa sklenemo individualno pogodbo, v kateri določimo mesečno število ur vzdrževanja, ki vam potem pripadajo ob obnavljanju vaše spletne strani vsak mesec.

Za storitve opravljene po 20 uri in ob sobotah, nedeljah in praznikih se zaračuna dodatek v višini 50%.

 

Osnovno vzdrževanje

Opravljajo se nujne posodobitve sistema, komponent in modulov. To je nujno potrebno saj hekerji nikoli ne "spijo". Občasno jim uspe zaobiti varnostne nastavitve in s tem škodovati spletni strani.

  • Na letni ravni znaša strošek osnovnega vzdrževanja 150 €

Arhiviranje

Arhiviranje je postopek shranjevanja podatkovnih baz spletne strani in vsebine spletne strani. Interval posodobitev določimo glede na frekvenco spreminjanja vsebine strani in glede na število uporabnikov.

Redno arhiviranje in shranjevanje vsebine spletne strani je najboljša varnost pred vdori.

  • Redno mesečno arhiviranje - 1 kratno arhiviranje 60 €
  • Občasno arhiviranje - 1 kratno arhiviranje stane 40 €
  • Redno tedensko arhiviranje - 1 kratno arhiviranje 20 €
  • Redno dnevno arhiviranje - 1 kratno arhiviranje 10 €

Pomoč pri administraciji in nameščanju

  • Plačilo je odvisno od števila delovnih ur. Ena delovna ura znaša 40 €

 

Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Vse cene so navedene v EUR in ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV), saj DDV ne obračunavamo na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost.

 

Uporaba piškotkov na www.geministil.si

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani.

Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli.

Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

Ali sprejmete uporabo piškotkov?

EU Cookie Directive Module Information