• Izdelava spletnih strani

  Izdelava spletnih strani

  Podjetje GeminiStil vam ponuja izdelavo in oblikovanje spletnih strani. Spletne strani in elektronske komunikacije lahko predstavljajo pomembno konkurenčno prednost za podjetje.

 • Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla!, zaradi česar je razvoj spletnih strani bistveno cenejši in hitrejši.

 • Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani za spletne iskalnike. Cilj optimizacije spletne strani je doseči čim višjo pozicijo na iskalnikih (Najdi.si, Google).

 • Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje ali nadgradnja spletne strani. Vzdrževanje spletne strani pomeni, da vse spremembe in novosti takoj objavite na spletni strani in ažurirate obstoječe podatke.

DomovPonudba in cenik

Ponudba in cenik

Share

Na tej strani vam predstavljamo ponudbo in cenike za posamezne storitve.


Ponudba in cenik izdelava spletnih strani

GeminiStil vam ponuja tri pakete izdelave spletne strani. Paket GeminiIzd-1, ki je namenjen le predstavitvi vaše dejavnosti in objavi kontaktnih informacij, paket GeminiIzd-2 je namenjen širši predstavitvi vaše dejavnosti, interakcijo z obiskovalci, delitvi aktualnih dogodkov, slik, itd. Paket GeminiIzd-3 pa predstavlja večji projekt, kot so spletni portali. Več predstavitev paketov …

Ponudba in cenik optimizacija spletnih strani

Ponujamo vam štiri pakete optimizacije spletne strani, Paket GeminiOpt-1, Paket GeminiOpt-2, Paket GeminiOpt-3, Paket GeminiOpt-4Več predstavitev paketov …

Ponudba in cenik vzdrževanje spletnih strani

Lahko se odločite za enkraten poseg ali pa z nami sklenete vzdrževalno pogodbo. Ponujamo vam tri pakete vzdrževanja spletne strani, Paket GeminiVzd-1, Paket GeminiVzd-2Paket GeminiVzd-3. Več predstavitev paketov …

Ponudba in cenik izdelave spletnih vizitk

Ponujamo vam dva paketa izdelave spletnih vizitk, Paket GeminiViz-1 (vizitka v HTMLx), Paket GeminiViz-2 (vizitka v CMS Joomla). Več predstavitev paketov …

Ponudba in cenik izdelava spletne trgovine

Ponujamo vam dva paketa izdelave spletne trgovine, Paket GeminiTrg-1 (integrirana v obstoječo spletno stran), Paket GeminiTrg-2 (samostojna spletna stran). Več predstavitev paketov …

Ponudba in cenik spletno oglaševanje

Več …


Cene paketov so odvisne predvsem od količine vsebine. Za lažjo predstavo smo vam pripravili predstavitev paketov z okvirnimi cenami - vse cene so brez DDV.

Za oddajo povpraševanja smo vam pripravili obrazce za povpraševanje za posamezne storitve na strani Povpraševanje.

 
FacebookBloggerFeed

infotabla

Facebook Like Box

Storitve podjetja GeminiStil

modul1-storitvePonujamo vam storitve Izdelava spletne strani, Optimizacija spletne strani, Vzdrževanje spletne strani.

Vse storitve po konkurenčnih in ugodnih cenah.

Preberite več …


CMS sistem Joomla

modul2-joomla-logoSpletne strani izdelujemo na osnovi CMS sistema Joomla!.

Joomla! je Content Management System (sistem za upravljanje z vsebinami) in je najboljši, najzmogljivejši in v svetu največkrat uporabljen odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS), ki omogoča izdelavo profesionalnih spletnih strani.

Preberite več …

Ponudba in cenik, povpraševanje

modul3-ponudba-cenikPripravili smo vam ponudbo in cenike naših storitev, ter obrazce za povpraševanje na podlagi katerih vam bomo lažje pripravili ugodno ponudbo.

Ponudba in cenik … Preberite več …

Povpraševanje … Preberite več …

Uporaba piškotkov na www.geministil.si

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani.

Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli.

Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

Ali sprejmete uporabo piškotkov?

EU Cookie Directive Module Information