• Izdelava spletnih strani

  Izdelava spletnih strani

  Podjetje GeminiStil vam ponuja izdelavo in oblikovanje spletnih strani. Spletne strani in elektronske komunikacije lahko predstavljajo pomembno konkurenčno prednost za podjetje.

 • Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla!, zaradi česar je razvoj spletnih strani bistveno cenejši in hitrejši.

 • Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani za spletne iskalnike. Cilj optimizacije spletne strani je doseči čim višjo pozicijo na iskalnikih (Najdi.si, Google).

 • Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje ali nadgradnja spletne strani. Vzdrževanje spletne strani pomeni, da vse spremembe in novosti takoj objavite na spletni strani in ažurirate obstoječe podatke.

DomovPovpraševanje optimizacija spletnih strani

Povpraševanje optimizacija spletnih strani

Share

Na podlagi izpolnjenih polj vam bomo lažje pripravili ugodno ponudbo, zato vas prosimo, da odgovorite na nekaj spodnjih vprašanj.

 

Osebni podatki
Neobvezno za fizične osebe.
Podatki o naročilu
Spletni naslovi naše konkurence:
Besede ločite z vejico.
Drugi podatki
Zaključek naročila
 

 

Po prejetju vašega povpraševanja za izvedbo projekta, vas bomo kontaktirali, oziroma pošljemo ponudbo na podan elektronski poštni naslov.

Zasebnost:

Vaših podatkov ne bomo zlorabili ali jih posredovali tretji osebi. 

Več o varovanju podatkov na strani pravno obvestilo.

Pogoji poslovanja:

O pogojih poslovanja na strani pogoji poslovanja.

 

Uporaba piškotkov na www.geministil.si

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani.

Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli.

Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

Ali sprejmete uporabo piškotkov?

EU Cookie Directive Module Information