• Izdelava spletnih strani

  Izdelava spletnih strani

  Podjetje GeminiStil vam ponuja izdelavo in oblikovanje spletnih strani. Spletne strani in elektronske komunikacije lahko predstavljajo pomembno konkurenčno prednost za podjetje.

 • Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla!, zaradi česar je razvoj spletnih strani bistveno cenejši in hitrejši.

 • Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani za spletne iskalnike. Cilj optimizacije spletne strani je doseči čim višjo pozicijo na iskalnikih (Najdi.si, Google).

 • Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje ali nadgradnja spletne strani. Vzdrževanje spletne strani pomeni, da vse spremembe in novosti takoj objavite na spletni strani in ažurirate obstoječe podatke.

DomovStoritve

Izdelava spletnih strani, internetnih strani

weblinks-210x100

Spletne strani in elektronske komunikacije lahko predstavljajo pomembno konkurenčno prednost za podjetje. Ob pravilnem načrtovanju in izdelavi spletne strani se bo investicija v spletno stran kmalu povrnila. Spletne strani lahko podjetju zagotovijo obsežno bazo strank, s katerimi lahko zelo učinkovito komunicira in jih spodbuja k nakupom storitev oz. izdelkov podjetja.

Spletna stran je tudi okolju prijazen način poslovanja, saj npr. zmanjšuje uporabo papirja in raznih pisarniških pripomočkov.

Več o izdelavi spletnih strani

Izdelava spletnih strani z Joomlo!

joomla-210x100

Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla!, zaradi česar je razvoj spletnih strani bistveno cenejši in hitrejši. In ker gre za preizkušeno in po vsem svetu razširjeno rešitev, je tudi delovanje spletnih strani veliko bolj zanesljivo.

Od izida Joomla 2.5 je ta odprtokodni urejevalnik spletnih strani postal izredno priljubljen. Uporabnikom je izjemno všeč modularnost, preprosta uporaba, dostopnost razširitev in odlična podpora.

Več o izdelavi spletnih strani …

Kaj je pagerank?

Share

Kako do nadzora, krepitev in ohranitev?

Obstaja kup člankov o PageRank, vendar jih večinoma temelji na tem, da se ne uporablja ali ne obstaja. Google PageRank dejansko obstaja in je eden izmed temeljev za optimizacijo spletne strani.


pagerank

S PageRank je večja verjetnost, da bo vaša stran najdena. Definicija s PageRank je 0 do 10 in brez PageRank 0 do 1.


PAGERANK V TEORIJI

Če v sistemu obstaja PageRank samo na eni strani, je verjetnost, da obiskovalci najdejo vašo spletno stran, veliko večja. Ena takšna stran ima lahko 10 PageRank-ov. Če imate deset strani, in na vsaki strani PageRank, "ranking" možnost, da uporabniki najdejo vašo spletno stran povečuje za 10 %. Z dodajanjem povezave na določene strani, se povečuje verjetnost, da bo vaša stran najdena. Tako ugotovimo, da imajo spletne strani z veliko vhodnih povezav (inbounds) višji PageRank.

Kako povečati PageRank

Če želite povečati PageRank določeni skupini, vam samo povezave ne bodo pomagale, ampak se lotite tega z dodajanjem strani v določeni skupini. Morate se zavedati, da s povečevanjem strani zmanjšujemo popularnost spletni strani, vendar povečujemo PageRank določeni skupini.


KAKO POVEČATI PAGERANK POMEMBNIM STRANEM?

Niso vse strani na vaši spletni strani enako pomembne. Kontaktna stran, o nas, zemljevid strani ne smejo biti indeksirane, ker zmanjšujejo PageRank pomembnim stranem, ki opisujejo vaše izdelke in storitve. Seveda moramo imeti tudi te strani zaradi informacij na spletni strani. Torej indeksirajte samo strani, ki opisujejo vaš izdelek in storitev. Te strani naj imajo PageRank.


KAKO RAVNATI Z NEPOMEMBNIMI POVEZAVAMI?

2005 Google je predstavil "nofollow"

Standardna povezava ima format: http://dupor.com/"> dupor.com skok, da bi prezrli to povezavo Google uvaja "nofollow" atribut. http://dupor.com/" rel="nofollow"> skok dupor.com Ta povezava bo delovala v brskalniku, vendar mu iskalniki ne bodo sledili in na ta način bomo dali prednost stranem, ki imajo PageRank.


ZAKLJUČEK

PageRank lahko stori nekaj na vaši spletni strani, vendar ne smemo pretiravati. Če imate 20 strani, pozabite na optimizacijo, najprej povečajte število strani. Če imate 200 strani, poiščite notranje povezave.

 

Optimizacija spletnih strani

optimizacija-seo-210x100

Optimizacija spletnih strani je postopek, ki zahteva vsebinsko in tehnično optimizacijo spletne strani z namenom izboljšanja njenih pozicij na iskalnikih. Cilj optimizacije spletne strani je doseči čim višjo pozicijo na iskalnikih (Najdi.si, Google). Ključ do uspešne optimizacije je pravilen izbor ključnih besed, ki predstavlja temelj celotne optimizacije.

Poleg optimizacije lahko namestimo tudi orodja za spremljanje in analizo obiska vaše spletne strani (Google Analytics), ki so ključnega pomena za oglaševanje in optimizacijo vaše spletne strani. Po izdelavi spletno stran tudi vnesemo v večje iskalnike.

Več o optimizaciji …

Vzdrževanje spletnih strani

vzdrzevanje-210x100

Po končani izdelavi ali prenovi spletne strani, nastopi čas vzdrževanja spletne strani. Odločite se lahko za redno vzdrževanje ali enkratni poseg.

Vzdrževanje spletne strani pomeni, da vse spremembe in novosti takoj objavite na spletni strani in ažurirate obstoječe podatke.

Če preprosto nimate časa ali v vašem podjetju nimate primernega človeka, vam lahko pri tem pomagamo. Vzdrževanje spletne strani opravljamo naročnikom, katerim smo izdelali spletno stran, kot tudi ostalim podjetjem in fizičnim osebam, ki imajo spletno stran izdelano in urejeno v Joomli.

Več o vzdrževanju …

FacebookBloggerFeed

infotabla

Facebook Like Box

Storitve podjetja GeminiStil

modul1-storitvePonujamo vam storitve Izdelava spletne strani, Optimizacija spletne strani, Vzdrževanje spletne strani.

Vse storitve po konkurenčnih in ugodnih cenah.

Preberite več …


CMS sistem Joomla

modul2-joomla-logoSpletne strani izdelujemo na osnovi CMS sistema Joomla!.

Joomla! je Content Management System (sistem za upravljanje z vsebinami) in je najboljši, najzmogljivejši in v svetu največkrat uporabljen odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS), ki omogoča izdelavo profesionalnih spletnih strani.

Preberite več …

Ponudba in cenik, povpraševanje

modul3-ponudba-cenikPripravili smo vam ponudbo in cenike naših storitev, ter obrazce za povpraševanje na podlagi katerih vam bomo lažje pripravili ugodno ponudbo.

Ponudba in cenik … Preberite več …

Povpraševanje … Preberite več …

Uporaba piškotkov na www.geministil.si

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani.

Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli.

Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

Ali sprejmete uporabo piškotkov?

EU Cookie Directive Module Information