• Izdelava spletnih strani

  Izdelava spletnih strani

  Podjetje GeminiStil vam ponuja izdelavo in oblikovanje spletnih strani. Spletne strani in elektronske komunikacije lahko predstavljajo pomembno konkurenčno prednost za podjetje.

 • Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla!, zaradi česar je razvoj spletnih strani bistveno cenejši in hitrejši.

 • Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani za spletne iskalnike. Cilj optimizacije spletne strani je doseči čim višjo pozicijo na iskalnikih (Najdi.si, Google).

 • Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje ali nadgradnja spletne strani. Vzdrževanje spletne strani pomeni, da vse spremembe in novosti takoj objavite na spletni strani in ažurirate obstoječe podatke.

DomovStoritve

Izdelava spletnih strani, internetnih strani

weblinks-210x100

Spletne strani in elektronske komunikacije lahko predstavljajo pomembno konkurenčno prednost za podjetje. Ob pravilnem načrtovanju in izdelavi spletne strani se bo investicija v spletno stran kmalu povrnila. Spletne strani lahko podjetju zagotovijo obsežno bazo strank, s katerimi lahko zelo učinkovito komunicira in jih spodbuja k nakupom storitev oz. izdelkov podjetja.

Spletna stran je tudi okolju prijazen način poslovanja, saj npr. zmanjšuje uporabo papirja in raznih pisarniških pripomočkov.

Več o izdelavi spletnih strani

Izdelava spletnih strani z Joomlo!

joomla-210x100

Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla!, zaradi česar je razvoj spletnih strani bistveno cenejši in hitrejši. In ker gre za preizkušeno in po vsem svetu razširjeno rešitev, je tudi delovanje spletnih strani veliko bolj zanesljivo.

Od izida Joomla 2.5 je ta odprtokodni urejevalnik spletnih strani postal izredno priljubljen. Uporabnikom je izjemno všeč modularnost, preprosta uporaba, dostopnost razširitev in odlična podpora.

Več o izdelavi spletnih strani …

Izdelava spletnih strani z Joomlo!

Share

Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla!, zaradi česar je razvoj spletnih strani bistveno cenejši in hitrejši. In ker gre za preizkušeno in po vsem svetu razširjeno rešitev, je tudi delovanje spletnih strani veliko bolj zanesljivo.

Če želite izvedeti zakaj je bila Joomla! večkrat izbrana kot najboljši odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami si lahko več preberete na uradni spletni strani joomla.org.

Od izida Joomla 2.5 je ta odprtokodni urejevalnik spletnih strani postal izredno priljubljen. Uporabnikom je izjemno všeč modularnost, preprosta uporaba, dostopnost razširitev in odlična podpora.

Možnosti so popolnoma odprte. Spletne strani lahko izdelamo:

5 korakov do spletne strani

 1. Izdelava oblikovne predloge
  (sodoben design brez tabel, uporaba XHTML in CSS)
 2. Postavitev sistema CMS
  (namestitev CMS Joomla!, gostovanje in domena)
 3. Dodatne funkcije
  (namestitev dodatnih modulov in komponent)
 4. Administracija vsebin
  (objavljanje besedil, slik in vseh potrebnih materialov)
 5. Optimizacija za iskalnike
  (analiza konkurenčnosti, izbira ključnih besed)
  • od začetka do konca - v 5 korakih do spletne strani ->
  • na podlagi vašega designa ali obstoječih spletnih strani
  • preuredimo vaše spletne strani v Joomli!
  • nadgradimo vaše spletne strani v Joomli!
  • prenesemo podatke iz drugega CMS sistema

Učinkovite spletne strani se ne osredotočajo le na obliko. Enako, če ne celo bolj pomembna je njihova funkcionalnost. Zato se še posebej posvetimo delovanju spletnih strani - menijem, povezavam, pozicijam slik in tekstov ter ostalih elementov. S pomočjo Joomle! zlahka dodajamo nove funkcionalnosti, ki pomagajo vašim obiskovalcem hitro in enostavno poiskati prave informacije.

Prednosti Joomle so zlasti:

  • vsebine spletnega portala so dinamične
  • lastnik spletne strani lahko na preprost način upravlja, spreminja in prilagaja vsebine na portalu (uporabniški vmesnik)
  • oblikovno se portal hitro lahko prilagaja in celovito osveži
  • možnost organiziranja in urejanja tudi večjih količin vsebin (npr. kot baza znanja)
  • uporabniški vmesnik in možnost razdelitve na javni del in del za registrirane uporabnike


Strani o Joomli

Več o Joomli! si preberite v članku v reviji Monitor.

Več o Joomli si lahko v angleškem jeziku preberete na Wikipedii.


Joomla je primerna tako za večje spletna mesta, kot manjše spletna mesta, ki delujejo kot predstavitvene spletne strani podjetja. Spletno mesto z Joomlo je lahko razdeljeno na javni in interni del, pri čemer si preko internega dela uporabniki lahko izmenjujejo znanje. V ozadju spletnega mesta stoji MySQL podatkovna baza, ki deluje kot shramba vseh vsebin spletnega mesta.

Pri spletnem mestu z Joomlo lahko hitro spreminjate zunanjo obliko spletne strani, pri čemer prikazane vsebine ostanejo enake. Joomla ponuja relativno preprost in grafično dodelan uporabniški vmesnik, preko katerega lahko lastnik spletnega mesta dodaja, prilagaja, spreminja in drugače obdeluje vsebine spletnega mesta. Pri napredni uporabi lahko uporabnik spreminja tudi elemente spletnega mesta, brez poznavanja programskega jezika. Joomla sicer uporablja php spletni skriptni jezik.

V Joomla spletno mesto lahko integriramo fotografije, ki jih posreduje naročnik. Integriramo lahko elemente, kot so zemljevidi za prikaz lokacije, kontaktni obrazci in podobno. Pri Joomli je na spletu na voljo veliko osnutkov oblikovnih predlog ("templates"), kar drastično zniža ceno in čas izdelave in zagona portala.

Rok postavitve in zagona spletnega mesta z Joomlo je pri nas navadno 5 - 30 delovnih dni (odvisno od zahtevnosti izdelave in želja naročnika, predvsem pa od dejstva, ali se oblikovna predloga izdela unikatno).

Uvodno vsebino oz. besedila za spletno stran načeloma priskrbi naročnik. Neomejeno lahko naročnik vsebine na spletno mesto naknadno dodaja in spreminja. S postavitvijo spletne strani, gostovanjem in registracijo domene, avtomatično pridobite tudi najmanj 5 e-poštnih predalov s končnico izbrane domene.

V obrazcu na naši strani preprosto pošljite povpraševanje z vašimi specifičnimi željami, in pripravili Vam bomo konkretno ponudbo. Za kakovostno spletno mesto je pomembno dobro sodelovanje naročnika in izvajalca v procesih povezanih s postavitvijo strani.


Kako si lahko pomagate sami?

  • Izberite ponudnika gostovanja, ki ima skripte za samodejno namestitev Joomla CMS (MySQL, php).
  • Poglejte tutoriale na spletu, kjer je opisano, kako urejate Joomla spletno stran.
  • Izberite katero od prosto dostopnih predlog za izgled spletne strani.
 

Optimizacija spletnih strani

optimizacija-seo-210x100

Optimizacija spletnih strani je postopek, ki zahteva vsebinsko in tehnično optimizacijo spletne strani z namenom izboljšanja njenih pozicij na iskalnikih. Cilj optimizacije spletne strani je doseči čim višjo pozicijo na iskalnikih (Najdi.si, Google). Ključ do uspešne optimizacije je pravilen izbor ključnih besed, ki predstavlja temelj celotne optimizacije.

Poleg optimizacije lahko namestimo tudi orodja za spremljanje in analizo obiska vaše spletne strani (Google Analytics), ki so ključnega pomena za oglaševanje in optimizacijo vaše spletne strani. Po izdelavi spletno stran tudi vnesemo v večje iskalnike.

Več o optimizaciji …

Vzdrževanje spletnih strani

vzdrzevanje-210x100

Po končani izdelavi ali prenovi spletne strani, nastopi čas vzdrževanja spletne strani. Odločite se lahko za redno vzdrževanje ali enkratni poseg.

Vzdrževanje spletne strani pomeni, da vse spremembe in novosti takoj objavite na spletni strani in ažurirate obstoječe podatke.

Če preprosto nimate časa ali v vašem podjetju nimate primernega človeka, vam lahko pri tem pomagamo. Vzdrževanje spletne strani opravljamo naročnikom, katerim smo izdelali spletno stran, kot tudi ostalim podjetjem in fizičnim osebam, ki imajo spletno stran izdelano in urejeno v Joomli.

Več o vzdrževanju …

FacebookBloggerFeed

infotabla

Facebook Like Box

Storitve podjetja GeminiStil

modul1-storitvePonujamo vam storitve Izdelava spletne strani, Optimizacija spletne strani, Vzdrževanje spletne strani.

Vse storitve po konkurenčnih in ugodnih cenah.

Preberite več …


CMS sistem Joomla

modul2-joomla-logoSpletne strani izdelujemo na osnovi CMS sistema Joomla!.

Joomla! je Content Management System (sistem za upravljanje z vsebinami) in je najboljši, najzmogljivejši in v svetu največkrat uporabljen odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS), ki omogoča izdelavo profesionalnih spletnih strani.

Preberite več …

Ponudba in cenik, povpraševanje

modul3-ponudba-cenikPripravili smo vam ponudbo in cenike naših storitev, ter obrazce za povpraševanje na podlagi katerih vam bomo lažje pripravili ugodno ponudbo.

Ponudba in cenik … Preberite več …

Povpraševanje … Preberite več …

Uporaba piškotkov na www.geministil.si

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani.

Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli.

Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

Ali sprejmete uporabo piškotkov?

EU Cookie Directive Module Information