• Izdelava spletnih strani

  Izdelava spletnih strani

  Podjetje GeminiStil vam ponuja izdelavo in oblikovanje spletnih strani. Spletne strani in elektronske komunikacije lahko predstavljajo pomembno konkurenčno prednost za podjetje.

 • Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla!, zaradi česar je razvoj spletnih strani bistveno cenejši in hitrejši.

 • Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani za spletne iskalnike. Cilj optimizacije spletne strani je doseči čim višjo pozicijo na iskalnikih (Najdi.si, Google).

 • Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje ali nadgradnja spletne strani. Vzdrževanje spletne strani pomeni, da vse spremembe in novosti takoj objavite na spletni strani in ažurirate obstoječe podatke.

DomovVzdrževanje spletnih straniNadgradnja spletnih strani

Nadgradnja spletnih strani

Share

Prenova spletnih strani

Prenova spletnih strani je storitev, ki vključuje prenovo funkcionalnosti vaše spletne strani, kot tudi izdelava ali oblikovanje grafičnega dizajna, spletne programske sheme, izdelava spletnih aplikacij in seveda optimizacija vidnosti. Pojem prenova spletnih strani ne pomeni, da prenovite grafični izgled spletne strani (redizajn), prenova spletne strani pomeni, da popravite tisto, kar je bilo na vaši strani slabo narejeno.

Najbolj pogoste spletne napake so slaba vidnost, funkcionalnost, neažurnost ...

Da bi bila prenova strani uspešna je najprej potrebno narediti analizo spletnih strani in poiskati napake konkurenčnih spletnih podjetij. Na osnovi njihovih napak se naredi ustrezen dizajn, ki bo vašo stran potisnil visoko na vrh iskalnikov.

Popravimo organizacijo spletne strani, da je le-ta enostavna in pregledna...

Prenova spletne strani vključuje tudi izdelavo lepšega dizajna, ki je v koraku s časom in bo na vaše kupce pustil pozitiven prvi vtis, vendar, da bi vas kupci sploh videli, je potrebno narediti veliko več kot le prenovo grafičnega izgleda spletne strani.


Prenova spletnih strani s CMS sistemom za urejanje vsebin  

Zakaj izbrati CMS za prenovo spletnih strani?

Zaradi vsebine in znižanja stroškov

Vsebina spletnih strani mora biti aktualna. Pomembno je da vsebuje ažurne podatke in zadnje novice.

Velika prednost CMS sistemov je, da lahko sami urejate svoje spletne strani in jih tako ohranjate aktualne. Urejanje je zelo enostavno, zadostuje osnovno znanje dela z urejevalnikom besedil kot je na primer Microsoft Word. S tem odpadejo tudi stroški vzdrževanja vaše strani.

Zaradi oblike

Spletna stran je kot obleka. Zaželeno je da je všečna, sledi modnemu trendu in tako že vizualno pritegne obiskovalca.

CMS sistemi vam nudijo izbiro med številnimi profesionalno oblikovanimi grafičnimi predlogami. Ko se naveličate ene, si enostavno 'oblečete' drugo.

Zaradi enostavnosti razširitev

Zaželeno je, da se spletne strani da enostavno razširiti z dodatki kot so:  anketa, forum, knjiga gostov, arhiv novic, podpora za več jezikom, foto galerija, video galerija ...

CMS sistem izdelave spletnih strani ponuja modularen pristop. Izberejo se samo moduli, ki jih potrebujete, ostale se lahko kasneje enostavno dodaja.

Zaradi dinamičnosti

Vsak dan se v svetu interneta pojavljajo nove tehnologije kot so YouTube, Google Map ... Mogoče so bile vaše strani narejene pred prihodom teh tehnologij in jih zato ne podpirajo.

CMS sistem vam omogoča popestritev vaših strani z enostavnim vključevanjem teh tehnologij direktno na vašo stran in tako pripomore k njenemu bolj dinamičnemu izgledu.

Zaradi optimizacije

Zelo pomembno je kako visoko se vaša stran uvršča med zadetki iskalnikov. Statistike po ocenah Najdi.si kažejo, da uporabniki kar 79 % vseh klikov opravijo na prvi strani z najdenimi zadetki.

CMS sisteme se da enostavno optimizirati za ključne besede, saj je podpora za optimizacijo vgrajena vanje.

Zaradi statistike

Dobro je vedeti od kod prihajajo obiskovalci vaših strani, s katerimi ključnimi besedami so našli vašo stran, katera pod stran jim je najbolj zanimiva, s katerih iskalnikov so prišli na vašo stran ...

CMS modul za podporo analizi omogoča pripravo podrobne statistike ogleda vaše strani, ki vam bo odgovorila na vsa zgoraj postavljena vprašanja in še veliko več.

 

Uporaba piškotkov na www.geministil.si

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani.

Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli.

Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

Ali sprejmete uporabo piškotkov?

EU Cookie Directive Module Information