• Izdelava spletnih strani

  Izdelava spletnih strani

  Podjetje GeminiStil vam ponuja izdelavo in oblikovanje spletnih strani. Spletne strani in elektronske komunikacije lahko predstavljajo pomembno konkurenčno prednost za podjetje.

 • Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Izdelava spletnih strani z Joomlo!

  Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla!, zaradi česar je razvoj spletnih strani bistveno cenejši in hitrejši.

 • Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani

  Optimizacija spletnih strani za spletne iskalnike. Cilj optimizacije spletne strani je doseči čim višjo pozicijo na iskalnikih (Najdi.si, Google).

 • Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje spletnih strani

  Vzdrževanje ali nadgradnja spletne strani. Vzdrževanje spletne strani pomeni, da vse spremembe in novosti takoj objavite na spletni strani in ažurirate obstoječe podatke.

DomovIzdelava spletne trgovine

Varno nakupovanje - SSL certifikati

Share

izdelava-spletne-trgovine-sslVarnost postaja vedno bolj poudarjena komponenta poslovanja in življenja. Nakupovanje in celotne transakcije preko klasičnega spletnega protokola ne zagotavlja dovolj visoko stopnjo varovanja podatkov. Brskalniki so ranljivi.  Prav z tem namenom se uporabljajo SSL certifikati, ki zagotavljajo mnogo višjo stopnjo varnosti nakupov.izdelava-spletne-trgovine-kreditna-kartica

SSL varnostne certifikate uporabljamo:

  • za izdelavo spletne trgovine
  • v varnih B2B sistemih
  • za visoko zaščitene dostope CRM rešitev
  • za zahtevnejše CMS sisteme urejanje spletne vsebine

SSL (in TLS) je varni protokol, preko katerega se pošiljajo podatki. Podatki, ki se pošiljajo preko SSL (Secure Socket Layer) so zaščiteni z enkripcijo, mehanizmom ki preprečuje prisluškovanje in vdor.

SSL prinaša zaupanje med prodajalcem in kupcem, da podatki (številke kreditnih kartic) ki so poslani, so zavarovani in nedostopni tretjim osebam.


izdelava-spletne-trgovine-dinersclubizdelava-spletne-trgovine-expressizdelava-spletne-trgovine-mastercardizdelava-spletne-trgovine-maestro


Zagotovite si varno poslovanje! Naročite SSL varnostne certifikate za vaše spletne trgovine. 

Izdelava spletne trgovine brez SSL certifikata ni priporočljiva!

 

Uporaba piškotkov na www.geministil.si

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani.

Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli.

Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

Ali sprejmete uporabo piškotkov?

EU Cookie Directive Module Information